GRATIS Bezorging | Voor 22:00 besteld MORGEN in huis | BPA-vrij | Klantenbeoordeling 9,4/10

Voorraadbussen

Voorraadbussen helpen je bij het organiseren van je keuken en voorraadkast. Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt en naar de keuken loopt om wat ontbijt te maken, terwijl je merkt dat alles netjes is georganiseerd. Je kunt heel makkelijk en snel pakken wat je nodig hebt. Met de voorraadbussen is een rommelige keuken verleden tijd. Bekijk onze voorraadbussen sets. Bewaar koffie, spaghetti, meel, rijst en meer!

Enig resultaat

Bewaar voedsel met bewaarbussen

Producten blijven lang vers in een bewaarbus. Bovendien blijft uw koelkast of uw keukenlade georganiseerd, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig hebt. In ons assortiment vind je bewaarbussen in sets van 7 stuks. De bewaarbussen zijn luchtdicht en kunnen in de vaatwasser. De bewaarbussen hebben een transparante zijkant, zodat je de inhoud gemakkelijk kunt zien als je een lade of kast opent. Onze bewaarbussen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom lang mee.

 

Bewaar je voedsel langer en voorkom verspilling

Het verspillen van voedsel is natuurlijk ontzettend zonde. De plastic soep in de oceaan wordt een steeds groter probleem. Bewaar daarom je droogvoer zoals spaghetti, muesli, noten, koffie en rijst in onze bewaarbussen. Zo kan je eten langer worden bewaard en ga je voedselverspilling tegen. Bewaarbussen zijn dus niet alleen heel praktisch. Ze zijn daarnaast ook nog eens goed voor het milieu.

 

Slimme en praktisch: bewaarbussen set

Het bewaren van voedsel kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van hoeveel en wat voor soort voedsel je vers houdt. Plastic bewaarbussen zijn meestal geschikt voor droog voedsel en droogvoer, zoals koffie, pasta en meel. Onze collectie bewaaarbussen is ongeëvenaard. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van kleine bussen voor meel tot grote bewaarbussen voor koffiepads. Al onze bewaarbussen zijn BPA-vrij en vaatwasserbestendig.

 

Waarom plastic bewaarbussen?

Glazen bewaarpotten kunnen ook worden gebruikt om voedsel voor langere tijd vers te houden. Het voordeel hiervan is dat de potten direct in de magnetron of oven gezet kunnen worden. Echter, glazen voorraadpotten zijn vaak duurder. Kunststof is betaalbaar en kan tegen een stootje. Daarnaast zijn ze een stuk lichter en gemakkelijker te stapelen.