GRATIS Bezorging | Voor 22:00 besteld MORGEN in huis | BPA-vrij | Klantenbeoordeling 9,4/10

meal prep bakjes

Meal preppen begint bij het kiezen van de juiste meal prep bakjes. Je hebt meal prep bakjes nodig die niet lekken, luchtdicht zijn en in de koelkast of magnetron kunnen. Daarnaast kunnen vershoudbakjes met meerdere compartimenten helpen bij portiecontrole. Kies je voor 1, 2 of 3 vaks prepbakjes?  Wij hebben het allemaal. Bekijk ons assortiment meal prep bakjes en begin direct met meal preppen.

Meal Prep Bakjes kopen bij Mealprepbakje.nl

Meal preppen is nu makkelijker dan ooit tevoren met deze herbruikbare meal prep bakjes. Beschikbaar in de varianten 1 vak2 vakken of 3 vakken. De handige meal prep bakjes met doorzichtige deksels van mealprepbakje.nl zijn ontworpen voor eenvoudige maaltijd voorbereiding. Gemaakt van veilig POLYPROPYLEEN zijn de meal prep bakjes hitte- en koud-bestendig. Het dikke plastic houdt koude producten koud en warme producten warm. Deze veelzijdige meal prep bakjes zijn geschikt voor de magnetron, vaatwasser en vriezer. Ze zijn gemakkelijk te stapelen de koelkast, vriezer of de picknickmand. De mealprep bakjes hebben een luchtdichte deksel en houdt de gerechten vers! Ook handig om te gebruiken voor snacks zoals chips of fruit.

 

Wat is meal preppen?

Meal preppen, of maaltijd voorbereiding, is het concept om hele maaltijden of tussendoortjes eerder te bereiden dan het moment van consumptie. Meal prepping is vooral populair onder drukbezette mensen omdat het veel tijd kan besparen. Daarnaast is meal preppen populair onder fitness atleten en andere sporters, omdat porties en calorieën zo onder controle kunnen worden gehouden. Ook worden met meal preppen ongezonde alternatieven zoals afhaalmaaltijden en snacks vermeden. Het kan namelijk zo zijn dat wanneer je vermoeid bent of weinig tijd hebt, je voor fast food kiest. Door te meal preppen voorkom je dit. Kortom, het bij de hand hebben van kant-en-klare maaltijden kan je helpen om voedingsdoelen te bereiken.

 

Soorten meal prep bakjes: keuzehulp

Er zijn tegenwoorden veel verschillende soorten meal prep bakjes op de markt beschikbaar. Dit maakt het kiezen van de beste meal prep bakjes soms een ingewikkelde opgave. Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste meal prep containers? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • Zijn de bakjes luchtdicht?
  • Zijn de bakjes lekvrij?
  • Kunnen de bakjes in de magnetron
  • Kunnen de bakjes in de vaatwasser?
  • Kunnen de bakjes in de vriezer?
  • Zijn de bakjes herbruikbaar?
  • Zijn de bakjes BPA vrij?

Bij de mealprep bakjes van Mealprepbakje.nl is het antwoord op al deze vragen: JA. Dit zijn namelijk de meest belangrijke vereisten voor een food prep container van kwaliteit. Verder is het belangrijk om te bepalen hoeveel vakken je nodig hebt, om je maaltijd-onderdelen over te verdelen. Bij Mealprepbakje.nl bieden wij de volgende keuzes:

 

Beste meal prep bakjes

Wat zijn nu de beste meal prep bakjes? Wij hebben een selectie voor je gemaakt die je in assortiment kan terugvinden. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en hebben daarom alleen herbruikbare meal prep bakjes in ons assortiment. Het beste mealprep bakje is namelijk een meal prep bakje dat in de vaatwasser kan. Daarnaast is het erg belangrijk dat je meal prep bakje zowel tegen hitte als tegen kou kan. De beste meal prep bakjes zijn daarom zowel magnetron als koelkast bestendig. Als laatste punt is het belangrijk dat een meal prep bakje goed sluit. Je wilt niet dat het gaat lekken of dat je maaltijd bederft doordat er lucht bij kan komen. Daarom hebben de beste meal prep containers een luchtdichte deksel die goed afsluit. In ons assortiment vind je alleen meal prep bakjes die aan deze eisen voldoen. Je maakt bij Mealprepbakje.nl daarom altijd de beste keuze.

 

Ronde meal prep bakjes

Ronde meal prep bakjes worden steeds populairder. De standaard vierkante meal prep bakjes zijn ondertussen wijdverspreid. Maar de ronde meal prep containers zijn nog minder bekend bij het grote publiek. De vraag naar deze ronde food prep bakjes neemt echter toe doordat deze bakjes minder schadegevoelig zijn. Wanneer je jouw meal prep containers bijvoorbeeld in je sporttas meeneemt, kan het zo zijn dat je door onvoorzichtig handelen de bakjes beschadigd. Zo kunnen de hoekjes van de vierkante meal prep bakjes afbreken, als je er ruw mee omgaat. Bij ronde meal prep bakjes heb je natuurlijk geen last van hoekjes, dus ook minder kans op schade. Ronde meal prep containers zijn daarom altijd een veilige en duurzame keuze.

 

Specificaties van de meal prep bakjes

De mealprep bakjes van mealprepbakje.nl zijn de beste keuze, omdat:

  • Deksel sluit goed af om voedsel vers, koud of juist warm te houden
  • De bakjes zijn geschikt voor in de magnetron, in de vaatwasser en in de vriezer, zodat u het gemakkelijk kunt gebruiken als wegwerpcontainers voor voedselopslag, voedselvoorbereidingscontainers, portiecontrolecontainers en meal containers voor onderweg.
  • Eenvoudig te openen – Luchtdichte overlappende deksels waardoor het lekvrij is en ontworpen met meerdere openingspunten om morsen te voorkomen, meestal bij het tegelijkertijd openen.

 

Wat kan je nog meer met het Meal Prep Bakje?

Je kan de plastic bakjes met deksel ook gebruiken als opslag bakje voor bijvoorbeeld kleine onderdelen, zoals spijkers of schroeven. Met de doorzichtige deksels kun je eenvoudig de inhoud bekijken. Je kan de bakjes stapelen, zodat je ze gemakkelijk kan opslaan in een voorraadkast, berging of garage. Daarnaast is ook het perfecte bakje om mee te knutselen, maak er bijvoorbeeld een stoere auto van!